Υπηρεσίες

Θα μπορούσαμε να συνθέσουμε διάφορα απλά ή πολύπλοκα πακέτα υπηρεσιών, που θα ταίριαζαν στις περισσότερες των περιπτώσεων που συναντούμε. Όμως,  η φιλοσοφία μας βασίζεται στο γεγονός πως κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Γι' αυτό τον λόγο, προτιμούμε να φτιάξουμε μαζί σας ένα προσωπικό πακέτο υπηρεσιών που να βασίζεται στις πραγματικές ανάγκες σας, απαλλαγμένο από κρυφά και περιττά κόστη

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μέρος του συνόλου των υπηρεσιών μας. Για να έχετε όμως την πλήρη εικόνα του τρόπου που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε, σας προτείνουμε να κλείσουμε μια συνάντηση, όπου επίσης θα μπορέσουμε να γνωριστούμε καλύτερα. Μια συνάντηση συνήθως διαρκεί 1 ώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email για να κλείσουμε μια ώρα που να σας είναι βολική.


Φωτογράφιση & Κινηματογράφιση Γάμου / Βάπτισης

Η φωτογράφιση γίνεται από 2 φωτογράφους με τελευταίας τεχνολογίας φωτογραφικό εξοπλισμό.

- Μυστηρίου 

- Δεξίωσης

- Προετοιμασίας Γαμπρού & Νύφης

- Next Day

Η Next Day φωτογράφιση και κινηματογράφιση προσφέρει στο ζευγάρι την δυνατότητα να φωτογραφηθεί χωρίς την χρονική πίεση και το άγχος που μπορεί να υπάρχει την ημέρα του γάμου.  Για μας, είναι ιδανικό να έχουμε περισσότερο χρόνο με το ζευγάρι, χωρίς πρόγραμμα σε μια τοποθεσία της επιλογής του.

- Pre-wedding / Engagement

Η φωτογράφιση και κινηματογράφιση του ζευγαριού κατά την διάρκεια μιας ημέρας που οδηγεί στην ημέρα του γάμου προσδίδει μια επιπλέον διάσταση στην καταγραφή της “ιστορίας” του και μεγαλύτερη οικειότητα εμπρός από τον φακό. Μερικά παραδείγματα είναι η κάλυψη μιας κοινής δραστηριότητας του ζευγαριού, ενός περίπατου στην πόλη / εξοχή, της πρόβας νυφικού, ενός πάρτυ ή μιας χαλαρής και διασκεδαστικής συνέντευξης.

- Οικογενειακή Φωτογράφιση / Κινηματογράφιση

Destination Weddings & Baptisms

Φωτογράφιση & Κινηματογράφιση Events

Σχεδιασμός & Κατασκευή Χειροποίητων Ψηφιακών Albums

Προσωπικό Online Album Φωτογραφιών & Video ClipPowered by SmugMug Owner Log In